Pensioenadvies: hoe staat het ervoor?

Uw pensioen staat onder druk. De verhoging van de AOW-leeftijd en de problemen bij diverse pensioenfondsen hebben mogelijk gevolgen voor uw inkomen als u met pensioen gaat.

Met een deskundig pensioenadvies van Van Meerkerk financieel adviseurs weet u hoe u uw aanvullend pensioen veilig kunt stellen. En dat ook nog eens fiscaal aantrekkelijk én dicht bij huis geregeld!

Berekenen pensioen

Het berekenen van uw pensioen en de waarde van uw AOW kunt u eenvoudig zelf doen op mijnpensioenoverzicht.nl. Twijfelt u of u na uw pensionering genoeg inkomsten heeft om te leven zoals u dat wilt? Bij ons krijgt u snel helderheid met een persoonlijk pensioenadvies. Bel 0174 - 244 444 en maak een afspraak met onze pensioenadviseur voor het verder berekenen van uw pensioen.

Pensioen en echtscheiding

Pensioen speelt bij echtscheiding een belangrijke rol. Bevindt u zich in een echtscheidingsprocedure, komt u dan zo snel mogelijk bij ons langs voor goed advies rond pensioen en echtscheiding. Dat bespaart u veel zorgen – nu en later.

Ons pensioenadvies

Het pensioenadvies van Van Meerkerk financieel adviseurs bevat:

• uw verwachtingen, behoeften na pensionering als basis
  • berekening van uw pensioenuitkering
  • inzicht in uw huidige pensioensituatie
  • inzicht in de financiële situatie na een overlijden
  • mogelijkheden verbeteringen van uw pensioen
  • advies over fiscaal aantrekkelijke, aanvullende pensioenregelingen

Pensioenadvies in Monster dicht bij huis geregeld bij Van Meerkerk financieel adviseurs

Een veilig en goed aanvullend pensioen regelt u graag persoonlijk en dicht bij huis. Bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak: 0174 - 244 444.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Slotopmerkingen