Lexthoen Events zet zich belangeloos in voor St Kidz for Kidz!

Vandaag een jonge ondernemer in de schijnwerpers. Op 27 jarige leeftijd nam Wiebe Hillebrand de evenemententak van Lex Thoen over en heeft er een frisse wind doorheen geblazen.

Vol enthousiasme richt de, inmiddels 30 jarige, ondernemer zich op activiteiten die vol met sportieve en avontuurlijke uitdagingen zitten. Natuurlijk gebruikmakend van de zee op loopafstand! Het prachtige strand bij Monster is bij uitstek geschikt om als uitvalsbasis te dienen voor zaken als powerkiten, beachvolleybal, boogschieten, torens bouwen en zelfs zandkastelen.

Het bedrijf richt zich succesvol op scholen en bedrijven.

De vroegere uitvalsbasis op het terrein van de vorige eigenaar kan zaterdag 7 december voor de laatste keer gebruikt worden. Daar staat een toren met een tokkelbaan over het water van een grote plas. Voor E 7,50 mag je daar tussen 14.00 en 17.00 gebruik van de maken.

De opbrengst gaar naar stichting Kidz for Kidz een Westlandse stichting die zich inzet voor kinderen met hersenstam kanker.

Pak deze laatste kans met beide handen beet! ( Wel zo handig anders heb je op zeker een nat pak! )

Adres evenement Madeweg 31 in Monster. Van Meerkerk financieel adviseurs steunen dit initiatief door een bod te doen op de laatste tokkelrit richting nat pak…. Alles voor het goede doel!

Ons kantoor

Vlotlaan 805